Tjänster

Tjänster fönsterputs

Våra tjänster

Vi på ME Fönsterputs utför fönsterputs både hos privatpersoner och företag. 

Varför välja oss?

Vi har lång erfarenhet i branschen och vet vad som krävs för att du som kund ska kunna känna dig 100 procent nöjd med både oss som företag. Självklart ska arbetsresultatet vara lika bra. Därför lämnar vi garanti på vårt utförda arbete.

Vårt mål

Vårt mål är att du som kund ska känna dig supernöjd med oss. Hela ledet från att beställa fönsterputsen till att vi följer upp med dig hur din upplevelse med oss har varit efter avslutat arbete. Vi vill att allt ska vara 100 procent!

Räkna ut ditt pris direkt

Du kan också räkna ut ditt pris på ME Fönsterputs.se och boka direkt. Klicka dig bara vidare här nedan för att boka din fönsterputs i Sundbyberg.

ME FÖNSTERPUTS

Puts hemma

Du behöver inte vara hemma när vi putsar. Låt oss komma överens om hur vi blir insläppta så ser vi till att du kommer hem till ett renare hem och kan se bra ut!

Puts på jobbet

Vi putsar åt flera företag idag. Kontakta oss idag så får ni en kostnadsfri offert!

Hela Stockholm

Vi putsar runt om i hela Stockholm. Vi på ME Fönsterputs strävar efter att kunna erbjuda våra tjänster även utanför länet. Så hör av dig, vi kanske kan putsa även i Uppsala.

Miljö

Vi värnar om miljön! Därför använder vi bara miljöklassade medel när vi putsar. Och vi skickar fakturan per mail för att spara in på naturen.

Abonnemang

Vill du att putsar hos dig som ett abonnemang. För ett fast månadspris kommer vi till din butik, restaurang eller företag och putsar efter överenskommen intervall.

100%

Vi strävar efter att du som kund ska vara 100 procent nöjd med oss. Boka oss gärna idag så vi får visa vad vi går för!

Boka din fönsterputs i Sundbyberg idag!

Vi blir jätteglada om vi får förtroendet att putsa hos er! Kontakta oss här för att ställa en fråga eller få offert, eller räkna ut ditt pris och boka direkt här.